HTML

Jármű átíratás - Átírási illeték - VIN Expert Kft

Eredetiségvizsgálatot követően a járművek átírása elvégezhető. Okmányirodai ügyintézésről néhány gondolat. Átírási illeték, vagyonszerzési illeték szabályai 2012-ben.

Friss topikok

Archívum

2011.12.11. 20:33 azeredetisegvizsgalat.hu

Eredetiségvizsgálat XXII. kerület

 Eredetiségvizsgálat Budafok központjában, a XXII. kerület Kossuth Lajos utca 25-29 szám alatt található Promontor Udvar Üzletház mélygarázsában. Eredetiségvizsgálatot tudunk végezni az alábbi jármű kategóriákra:

  • motorkerékpárok
  • személygépkocsik
  • kis tehergépkocsik
  • utánfutók

A mélygarázsba csak 190 cm-nél alacsonyabb járművek hajthatnak, be ezért az ennél magasabb gépkocsik eredetiségvizsgálatát a legközelebbi, XI. kerületi eredetiségvizsgáló állomásunkon tudjuk elvégezni. Ugyanez vonatkozik gázüzemű (LPG) járművekre is, hiszen ezekkel TILOS behajtani a mélygarázsba.

Nyitva tartás: 9-16 óráig

Eredetiségvizsgálat XXII. kerület, Kossuth Lajos utca 25-29, mélygarázs

Telefon: (20) 226 2650

Szólj hozzá!

Címkék: eredetiségvizsgálat xxii. kerület eredetvizsga xxii. kerület eredetiségvizsga xxii. kerület eredetvizsgálat xxii. kerület


A bejegyzés trackback címe:

https://atiras.blog.hu/api/trackback/id/tr673456375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása